Breaking News

Vejen til skridsikre gulve: Disse fordele er der ved Epoxy maling

  • Redaktionen
  • 06/01/2021
  • Kommentarer lukket til Vejen til skridsikre gulve: Disse fordele er der ved Epoxy maling
epoxy gulv

Maling kommer i mange farver og versioner, og udvalget er kolossalt. Det kan for mange virke uoverskueligt, og som en umulig proces at navigere rundt i fordelene og ulemperne ved de mange valgmuligheder af maling til gulve. Måske du selv kender til følelsen af vildrede, når du skal vælge skridsikker maling til dine gulve? Hvilken maling giver det bedste udtryk? Hvilken maling er mest modstandsdygtig? Spørgsmålene er mange, og valgmulighederne ligeså. En ting er sikkert. Epoxy maling kan meget vel være svaret på dine bønner, hvis du ønsker maling til gulve i den bedste kvalitet.

Læs med her, hvis du vil høre mere om, hvad Epoxy maling er, hvad det kan bruges til, og hvilke fordele det har

Hvad er Epoxy maling?

Epoxy maling er en skridsikker maling, som kun bør anvendes indendørs. Malingen henvender sig i særdeleshed til dig, som vil være sikker på, at dine gulve kan modstå slid, og fremstår velvedligeholdte de næste mange år. I bund og grund består Epoxy maling af 2 komponenter, henholdsvis en base og hærder, som sammen bistår hinanden så godt, at synergieffekter opstår. Kombinationen af base og hærder danner rammen for en særdeles slidstærk gulvmaling, som minimerer risikoen for, at gulvoverfladen tager skade.

Ønsker du at vide mere om Epoxy maling kan du læse mere her.

Der er intet, som Epoxy maling ikke er godt for. Hvad end du ønsker at bruge malingen til stuen og køkkenet hvor ungerne leger, eller ønsker at bruge det i garagen hvor, hvor der er behov for et solidt underlag, er Epoxy maling vejen frem. Benyt malingen ved fliser, eller ved at male trægulv med epoxy.

epoxy gulv

Sådan bidrager Epoxy maling til dit hjem

Udover at være særdeles skridsikker og letanvendelig i alle slags rum i hjemmet, udmærker Epoxy maling sig også via andre parametre. Epoxy maling kommer i mange forskellige nuancer, så du ikke skal gå på kompromis med dine ønsker og behov. Med Epoxy maling kan du realisere dine drømme, om end du er til et neutralt, blankt look, farverige nuancer eller moderne grå toner. Epoxy maling udskiller sig fra andre typer maling, da det skaber et stilrent og moderne udtryk og er særdeles modstandsdygtig overfor pletter og slid. Skulle der en dag opstå pletter, er det også nemt at rengøre. Derudover kan Epoxy maling bl.a. tåle kemikalier, vand og fugt, gulvvarme og olie og terpentinbaseret maling.

Guide: Gør det selv med Epoxy maling

Med den rette Epoxy maling, er du allerede godt på vej til flotte og skridsikre gulv. For et maksimalt resultat, er der dog nogle forberedelser, som du bør gøre dig, hvis du er gør det selv typen. Det er alfa og omega, at du sørger for at fylde ujævnheder ud, rengøre overfladen og bruge sand til skridsikring inden malingen kommer på. Efterfølges disse retningslinjer ikke, vil du potentielt stå med et gulv, som du ikke er tilfreds med, og som ikke har den ønskede effekt, som du ellers gik efter.