Breaking News

Værd at vide om e cigaret startpakker

E cigaretter

Måske har du allerede lagt mærke til, når folk hiver en metallignende ting ud af lommen eller tasken, og begynder at dampe løs på den. Det ligner rygning, men er det ikke helt. Det er nemlig ikke røg, der kommer ud, og man skal ikke bruge ild, for at tænde dem.

Der er tale om e cigaretter, som bliver stadig mere og mere populære i Danmark. Læs mere på Go smoke, hvor du kan få mere at vide om e cigaretter.

E cigaretter er populære, men et nyt fænomen

E cigaretter har ikke eksisteret i mange år, men på kort tid er de blevet yderst populære overalt i verden. Disse elektroniske cigaretter består af et batteri, et mundstykke og en atomizer.

I stedet for sundhedsskadelig røg, kommer der kun damp ud, når man bruger dem. Derfor omtaler man det også som, at man ”damper”, fremfor at man ryger. Man kan købe dem overalt i fysiske butikker, men der findes også mange forhandlere på internettet.

Der er flere fordele ved at investere i en e cigaret. F.eks. det økonomiske aspekt, hvor man kan spare mange tusinde kroner om året, fremfor hvis man ryger tobak. Der er også et helbredsmæssigt aspekt, da det er en del sundere end at ryge en almindelig cigaret. Man får en følelse af at ryge, men man slipper for de ca. 4000 kemiske stoffer, man finder i almindelige cigaretter.

Hvis man gerne vil have fingre i en e cigaret, men er en smule på bar bund, så kan det være en fordel at starte ud med en e cigaret startpakke.

Med en e cigaret startpakke, får man alt på én gang

Fordelen ved en e cigaret startpakke er, at man får alt det, man skal bruge på én gang. Især hvis det er første gang, at man skal ud at købe en e cigaret, kan det være en god investering.

Der er flere ting, som man skal være opmærksom på, når man vælger e cigaret startpakke. Som udgangspunkt består de af en tank, et batteri og en oplader. I nogle tilfælde kan man få batterier, der kan reguleres, men andre har et stabilt output, og derfor ikke kan reguleres. Det er vigtigt for den oplevelse, man får, når man damper.

Det er meget individuelt, hvad man foretrækker. Man skal også overveje størrelsen på tanken. Med en større tank, får man plads til mere e væske. Men der er et maksimalt lovkrav, der hedder 2 ml væske.

Man kan desuden overveje mærket, når man køber en startpakke. Da e cigaretterne er steget i popularitet, er der flere udbydere end nogensinde før. Dermed fås de også til enhver pengepung.

Udover en e cigaret startpakke, skal man bruge e juice eller e væske. Det er normalt ikke inkluderet, men en vigtig del. Det skal bruges, for at skabe dampen. Det fås i alverdens smagsvarianter og med og uden nikotin. Så uanset om man er mest til klassisk mentol eller sukkersød jordbær, så kan man uden tvivl finde det.