Breaking News

Vælg den rigtige psykoterapeut praksis i København

psykoterapi København

Livet er desværre sjældent uden problemer. Disse problemer kan varierer meget størrelse, alt efter hvor dybt det stikker og hvor længe det strækker sig. Nogle problemer kan man selv komme igennem, enten vil selvransagelse eller ved gode samtaler med gode venner og familie. Andre kræver ekstern hjælp. Den hjælp kan du få gennem psykoterapi i København.

Hvad er psykoterapi?

Psykoterapiens hensigt er, at hjælpe folk komme igennem og ud af livets vanskelige perioder, samt hjælpe en med at finde mening med tilstedeværelsen. Psykoterapi er et redskab, hvor du gennem en psykoterapeut kan lære at få indsigt i dig selv, så du bedre kan forstå dine problemer. Derudover vil en psykoterapeut også give dig redskaber, så du bedre kan hjælpe dig selv.

Man kan altså benytte en psykoterapeut i rigtig mange forskellige scenarier. Der findes mange forskellige tilbud, men det er vigtigt, at have en dygtig terapeut. Hos https://thepraxis.dk/psykoterapeut-koebenhavn/, kommer du i kontakt med en proffessionel, certificerede psykoterapeut MPF i København K. Det er vigtigt, at have en dygtig psykoterapuet, da alle terapeuter desværre ikke er lavet lige. Du skal have en nysgerrig, afslappet og empatisk terapeut, som skaber et rum, hvor du tør åbne op, være sårbar og selvreflektere. Det er desværre ikke noget alle kan, men med en certificeret psykoterapuet, er du garanteret en vis standard.

psykoterapi København

Skal man have en psykisk lidelse for at have en psykoterapeut?

Skal man være syg, have selvmordstanker, være depressiv eller lignende for at have samtaler med en psykoterapeut? Nej! Det skal man absolut ikke. Mange mener faktisk, at de fleste mennesker vil kunne gavne af at snakke med en psykoterapeut. Vi oplever alle sammen op og nedture, og har i sidste ende også alle sammen noget at arbejde med. Måske har du det med at blive lidt for jaloux, når du ser konen/manden eller kæresten snakke med andre. Måske føler du dig ikke ‘god nok’ på arbejdet. Måske mangler du nogle gange et “hvorfor” til dine handlinger, eller måske har du det med at skubbe dem væk, når de kommer for tæt på. Alle disse hverdagsproblematikker -og mange flere til – vil terapeut gerne snakke med dig om, så du bedre kan forstå dig selv.

Sessioner hos en psykoterapeut vil være forebyggende behandling, så du er klar til næste gang du så står i sådan en situation og vil være bedre udrustet til at håndtere den.

Hvordan foregår det?

Nu har vi slået fast, at langt de fleste mennesker vil kunne gavne af en session hos en psykoterapeut. Måske lyder det lidt intimiderende, at skulle starte på et forløb hos en terapeut, men det er det i virkeligheden ikke. Det vil selvfølgelig kræve ærlig selvrefleksion, og at du åbner dig op, men i virkeligheden er det bare en ikke dømmende samtale. Derudover vil du kunne købe forskellige forløb alt efter behov. Du kan komme hver uge i en kort eller lang periode, men du vil også kunne komme en gang om måneden. Der er ikke nogen rigtig eller forkert måde at gå til psykoterapi.