Breaking News

Understreg din personlige stil med en halskæde til mænd

halskæde mand

Der er mange måder, du kan understrege din personlige stil. Tøj og sko er selvfølgelig det første, der tænkes på, når det handler om stil, men har du tænkt på, at en halskæde sammen med yndlingsskjorten eller T-shirten kan give dit look både kant og personlighed?

Er ud på udkig efter lækre og moderne halskæder til mænd fra anerkendte mærker, så finder du dem lige her: https://www.bestman.dk/shop/halskaeder-7s1.html

Den moderne mand bruger smykker

Tidligere havde mange mænd det sådan, at det eneste smykke, de ville gå med, var vielsesringen og armbåndsuret, men sådan er det heldigvis ikke mere. Moderne og modebevidste mænd tager i dag smykker som halskæder til mænd til sig – og bruger smykkerne som et personligt statement.

En halskæde kan både give det elegante look, give et mere råt udtryk eller sætte lidt sjov og farver på et almindeligt sæt tøj. De kendte har brugt halskæder til mænd i årevis, og nu følger den modebevidste mand med, så du i dag kan se masser af fede halskæder i bybilledet og bylivet.

Typer af halskæde til mænd

Der er forskellige typer af halskæder til mænd, og når du skal vælge en halskæde, handler det selvfølgelig om personlig stil og smag, men også om, hvilke outfit, du vil bruge kæden til. Du får her en hurtig gennemgang af de meste populære halskæder til mænd netop nu:

Pendelhalskæden

En pendelhalskæde fås både med en kort og en lang kæde og har et lille vedhæng i form af et emblem, et blad eller andet – gerne fra naturens rige. En pendelkæde signalerer casual stil og kan bæres sammen med en T-shirt eller en trøje med v-hals, så vedhænget kan ses mod huden.

Religiøse emblemer

Kæder med religiøse emblemer som kors bruges ofte på grund af form og statement – og måske ikke så meget ud fra et religiøst ståsted. Kæder med kors eller en Thors hammer fra den nordiske mytologi, signalerer styrke og selvsikkerhed – det er magtfulde symboler.

Dogtags

Dogtags er kendt fra militæret og er i dag omdefineret og udviklet til at være smarte og maskuline vedhæng, der klæder enhver T-shirt eller sweater. Tager du et dogtag på, så udstråler du maskulinitet og selvsikkerhed – og dogtags findes i mange forskellige udgaver i dag, i forskellige metaller og med forskellige kæder som fx den klassiske kuglekæde.

Løse kæder

En løs kæde, kort eller lang, giver et enkelt og stilfuldt indtryk og er meget populære netop nu. Du kan mikse kæderne og bære mange sammen, når der skal skrues op for udtrykket, eller vælge en enkel kæde, som et naturligt tilbehør til skjorten eller poloen.

Du kan naturligvis også vælge at købe en halskæde til mænd i læder for et mere råt og afslappet look. 

Det rette valg af halskæde giver et personligt og stilfuldt udtryk, og halskæder til mænd han bæres på utallige måder, så husk altid at matche din kæde med dine outfit og hav gerne flere forskellige kæder at vælge imellem, så du kan sætte stilen hver gang.