Breaking News

Tag dig godt af dine medarbejdere

frokostordning København og Storkøbenhavn

Det er vigtigt med glade medarbejdere, da deres arbejdsglæde som regel går hånd i hånd med deres produktivitet. Hvis dine medarbejdere ikke trives på arbejdspladsen, vil det, med andre ord, som regel afspejles i deres arbejdsindsats. Der er mange ting du, som arbejdsgiver, kan gøre for at højne arbejdsmoralen blandt dine medarbejdere. Herunder giver vi dig et par forslag til små ting, der kan gøre en stor forskel i hverdagen. 

Vejen til dine medarbejderes hjerter går gennem deres maver 

Der er helt ærligt ikke noget mere kedeligt end at åbne den samme madpakke med rugbrødsmadder dag ud og dag ind. Det er dog de færreste, der har tid og lyst til at stå og forberede den helt store kulinariske oplevelse derhjemme inden arbejde. Mange større arbejdspladser tilbyder af den grund deres ansatte en frokostordning i København og Storkøbenhavn. Så kan de få lækkert, sundt og varieret frokost hver dag uden at løfte en finder selv. Hvis din virksomhed også er beliggende i København og omegn, kan du hos https://ryde-gastronomi.dk/ få en lækker frokostordning til dine medarbejdere, der helt sikkert vil vække glæde. Maden er nemlig lavet af sæsonens allerbedste lokale og økologiske råvarer, så dine medarbejdere kan gå ombord i maden med god samvittighed. 

Personalegoder, der giver glade medarbejdere med færre sygedage 

Udover en frokostordning kan du også tilbyde dine medarbejdere en frugtordning på arbejdet. Dine medarbejderes produktivitet kan nemt falde hen på eftermiddagen i takt med blodsukkeret. Her kan en frugtordning gøre en stor forskel for produktiviteten. De fleste vil faktisk gerne have et stykke frisk frugt. Sandsynligheden for at de spiser det i stedet for en chokoladebar stiger dog, hvis frugten er til fri afbenyttelse. Og vi ved jo alle sammen godt, at vi har godt af at spise et stykke frugt i ny og næ. En frugtordning kan altså være med til at højne dine medarbejderes generelle sundhed. 

Et anden personalegode, som kan give dig sundere medarbejdere med færre sygedage, er en massør. Mange virksomheder har i dag en massør tilknyttet, som kommer forbi og giver interesserede medarbejdere massage med jævne mellemrum. Dette kan igen være penge godt givet ud, da det i længden kan forhindre mange sygedage blandt medarbejderne. 

Husk at rose dine medarbejdere for godt arbejde 

Udover det fysiske arbejdsmiljø, er det også vigtigt at sætte fokus på det psykiske miljø på arbejdspladsen. Her kan du som arbejdsgiver passende gå forrest som det gode eksempel ved at rose dine medarbejderes gode arbejde. Når du roser dine medarbejdere, kan du være heldig at opleve en form for dominoeffekt, hvor medarbejderne også begynder at rose hinanden indbyrdes. Det kan lyde enormt simpelt, men et dårligt psykisk arbejdsmiljø er som gift for arbejdsglæden og dermed produktiviteten. Det er vigtigt med glade medarbejdere, der er glade for at gå på arbejde. Husk desuden også at give dine medarbejdere fysisk anerkendelse en gang imellem. Alle medarbejdere sætter stor pris på at få en buket ved særlige mærkedage og en god gave til jul.