Breaking News

Skab sommerstemning i din have på ingen tid

hængekøjer

Har du en have, som godt kunne trænge til en lille sommeropdatering? Men har du ikke lige overskuddet til at lægge nye fliser, fælde træer eller snedkerere et flot havesæt af genbrugstræ?

Det behøver heldigvis ikke at stoppe dig fra at gøre din have sommerklar. Med disse nemme, overskuelige fifs kan du nemlig opdatere haven på ingen tid, så den bliver imødekommende og klar til sommerens (forhåbentlig) mange solskinsdage.

Få fat i en hængekøje

En hængekøje kan lynhurtigt og effektivt skabe skøn sommerstemning i din have. Ikke nok med at den leder tankerne mod en hawaiiansk sandstrand; den er også superbehagelig at ligge i, imens du sipper en drink eller en kop kaffe. Der findes masser hængekøjer i diverse boligforretninger, men du kan også bare springe køreturen over og bestille den online på www.haengekoje.dk. Når først hængekøjen er erhvervet, skal den sådan set bare sættes op.

Du kan enten banke et par pæle i jorden eller bruge de træer eller stolper, du allerede har i haven. Uanset hvad behøver det ikke være særligt besværligt. Du skal bare være opmærksom på, at den skal sidde ordentligt fat, i hvert fald hvis du har planer om at ligge i den.

Når første hængekøjen er kommet op, opstår en helt anden stemning i haven. Der er bare ikke noget, der siger sommer, som at lægge sig til rette for at svinge frem og tilbage. Og hvis du har børn, vil de også elske denne nye detalje i jeres have. Det er faktisk endnu bedre end en gynge, for hvem vil ikke gerne sidde komfortabelt, imens man suser frem og tilbage?

hængekøjer i skoven
Young asian man relaxing on the hammock hanging among trees on the forest

Skab liv med lys og guirlander

Det kan virkelig pynte på haven at tilføje nogle små, hyggelige detaljer, som lige løfter stemning til det næste niveau af sommer. Det er både billigt og hurtigt at hænge små, kulørte lamper op rundt omkring i haven, og det ser bare rigtig hyggeligt ud. Det leder tankerne mod en sydeuropæisk terrasse eller en festival fyldt med godt humør og lune aftener.

Du kan opnå samme effekt med guirlander, og de ser samtidig også flotte ud, selv når solen stadig står højt på himlen. Du kan købe dem i mange bolig- og hobbyforretninger, og du kan faktisk også sy dem selv, hvis du er bare nogenlunde ferm til at bruge en symaskine.

For optimal effekt kan du kombinere både lamper og guirlander, så din have er indbydende og hyggelig både om dagen og om aftenen. Det gør ikke noget, at der hænger meget forskelligt, for det må gerne se lidt skødesløst ud. Haver er så skønne, fordi vi ikke behøver at brillere med vores veludviklede ordenssans i dem. I stedet handler det om at udtrykke, at der leves i netop din have.

Hvis du kombinerer lys og guirlander med en lækker hængekøje, er du godt på vej. Så kan du altid supplere selv med de ekstra detaljer, som gør netop din have helt unik og forskellig fra resten.