Breaking News

Sæt et personligt præg på din signetring

Hvis du er på udkig efter et meget personligt smykke, kan du overveje at få lavet din egen personlige signetring. Denne type ring går helt tilbage til oldtiden, hvor ringene dengang havde unikke faconer og størrelser. I dag bliver ringene lavet i et stilfuldt design, der har en mere rund og glat form end i oldtiden. Med den flotte og personlige ring kan du repræsentere din familie, slægten eller dig selv. Du har altså mange muligheder for at sætte dit eget personlige præg på ringen.    


Ringen kan repræsentere familien, slægten eller individet 

Når du skal have lavet din signetring, har du mange forskellige muligheder for at få sat dig eget præg på ringen. Nogle mennesker vælger, at ringen skal repræsentere deres slægt. Dette kan gøres ved at få indgraveret familiens våbenskjold i ringen. På den måde kan de stolt vise familiens våbenskjold frem på smykket.  

Det er også muligt at repræsentere individet ved at få indgraveret et personligt monogram. Du bestemmer altså selv, hvilket monogram der skal indgraveres i ringen. Nogle par vælger også at få indgraveret et fælles monogram, som er et symbol på deres kærlighed. Andre vælger at få indgraveret et fælles monogram, som skal repræsentere familien.   

Ringen kan desuden både bæres af kvinder og mænd. Det er et smukt smykke, som samtidig fortæller en personlig historie om dit liv eller din slægt.  

Signetring i guld eller med seglsten 

Det er ikke kun monogrammet, som du selv kan vælge på ringen. Du kan også personliggøre ringen ved at vælge en bestemt farve til monogrammet. Nogle mennesker vælger at få lavet en signetring, som kun er lavet af guld. Andre mennesker vælger at få lavet en ring, hvor monogrammet er lavet af seglsten. Det er helt op til dig selv at vælge netop den farve, som passer bedst til dig.  

Der findes forskellige farver i seglsten, som du kan vælge imellem. De mest populære typer af seglsten er den grønne og den røde type seglsten. Disse to farver kan være med til at give lidt farve til garderoben. Det kan være, at du har en yndlingsfarve, som ville passe godt til ringen. Det kan også være, at du vil udfordre dig selv og finde en farve, som du ikke normalt ville gå med. Måske ender du med at få en ny yndlingsfarve, som kommer til at pynte flot på din personlige ring.   

Historiske ringe 

Den flotte og personlige signetring stammer helt tilbage fra oldtiden, hvor datidens mennesker specielt gik med ringene i Grækenland og i Romerriget. Ringene blev ikke bare brugt til at udsmykke kroppen, dengang bar mange mennesker også smykket for at bruge det til at signere. Mange mennesker brugte også smykket for at kunne identificere sig selv. Det var altså både et flot smykke, men det var også praktisk og personligt. 

Allerede i oldtiden brugte man smykket på en personlig måde. Hvis du leder efter et personligt smykke, kan du selv være med til at lave denne type ring personlig. Du vælger selv monogram, farve og form.