Breaking News

Sådan får din virksomhed mere synlighed

marketing

Er din virksomhed i vildrede over, hvordan i kan skabe ekstra synlighed? Kæmper i for at blive genkendt og få jeres brand til helt nye højder? Gaver til kunder kan spille en stor rolle og være en god idé, hvis i ønsker at skabe mere reklame for jeres firma.

Reklamegaver med god effekt

Undersøgelser har vist, at ca. 88% af folk husker afsenderen på en reklamegave de har modtaget. Hvis du vælger de rette gaver, kan de være med til at skabe nysgerrighed omkring dit brand, og skabe gode relationer med modtageren. Ved at lade jeres logo pryde gaven sikre i, at kunden skaber positive associationer med jer. Reklamegaver er nemlig en af de eneste typer markedsføring som dine kunder faktisk vil takke dig for.

Hos TopSupplies kan du købe unikke og spændende gaver, som din kunder vil elske at modtage. Der tilbydes et stort udvalg af reklameartikler og gaver til forskellige mennesker

Den stensikre gave

Der tilbydes en række produkter, som man kan købe, hvis man ønsker en reklamegave man ikke kan gå galt i byen med. Kuglepenne er for eksempel en reklamegave, som er universel, og som alle kan få brug for. Det er en ekstremt nyttig genstand, som bruges i alle brancher. Dine kunder vil helt sikkert have nemmere ved at genkalde sig dit firma, hvis de har siddet men en kuglepen med dit logo. Derudover er udvalget af kuglepenne enormt stort samtidig med, at det er en billig reklamegave.

Elektroniske gadgets er en anden reklamegave, som kan glæde de fleste mennesker. Dette er en oplagt gave, hvis du har idé om, at din kundekreds er fyldt med mennesker, som elsker elektronik. Lad dem derfor opleve de nyeste trends indenfor elektronik. Powerbanks og USB stik har tilmed et stort areal, hvor du har mulighed for at sætte dit logo. Du kan også investere i lækre høretelefoner med logo, som med garanti vil glæde kollegaer og forretningsforbindelser.

Lad dit brand komme ud i bybilledet  

Muleposer kan også være en god måde, hvorpå du kan skabe reklame for din virksomhed. De er ikke blot et godt og miljøvenligt alternativ til en reklamegave, men bæres også ud i bybilledet. Kunder vil værdsætte den praktiske pose, når de køber ind og samtidig vise dit brand eller slogan frem. Muleposen har også et stort areal, hvor du kan placere dit logo. Den kan designes på utallige måder og kan vise virksomhedens kreative side.

Der tilbydes også et stort udvalg af gaver, hvis i interesserer jer for grønne alternativer til reklamegaver. Produkterne er, i den forbindelse, fremstillet af miljøvenlige materialer og udgør en mindre belastning for miljøet. Disse gaver kan være gode, hvis jeres kunder og forretningspartnere har en interesse for produkter, som er med til at give Danmark det rette skub i retningen mod en mere grøn omstilling.

Undersøg jeres målgruppe, og find den helt rigtige reklamegave, som vil gavne jeres omdømme. Gør jeres firma genkendelsesvenlig med smarte gaver fra TopSupplies.