Breaking News

Prisen på opbygning af ny tagterrasse

terrasser

Står du og skal have bygget en ny tagterrasse, men er du i tvivl om hvad det koster, og hvad der egentlig følger med i prisen? Bare rolig, du er ikke den eneste. Det kan være svært at finde rundt i priser og omkostninger – derfor får du her en guide til, hvad prisen på en ny tagterrasse er, og hvad der medfølger.

Beregn din tagterrasse pris

Når du skal beregne prisen på din nye, toplækre tagterrasse, skal du kigge på prisen pr. kvadratmeter for træet, du vælger din tagterrasse skal bygges af. Faktisk er det ganske simpelt: jo dyrere træ, jo dyrere tagterrasse. Det er derfor også vigtigt, at du inden valg af træ finder ud af, hvor stor du ønsker, din tagterrasse skal være. Hvis du har et lavt budget, men ønsker en altan, der er lavet af lækkert træ i topkvalitet, kan det være, at du er nødsaget til at gå på kompromis med størrelsen af tagterrassen. Vælger du omvendt at prioritere en større tagterrasse, er du måske nødsaget til at gå på kompromis med træ og materialer, og vælge noget billigere.

Hvis du ønsker at slippe helt for at skulle lave prisberegningerne for din tagterrasse selv, kan du bruge en udregner, der udregner tagterrasse pris for dig.  Her skal du bare indtaste målet af arealet, din tagterrasse skal være, antallet kvadratmeter og hvilken træsort eller flise du ønsker at bruge til bygningen af din nye, smarte tagterrasse. Det bliver altså ikke meget lettere for dig at beregne prisen!

udsigt

Vælg det rigtige træ

Når det kommer til prisen på din nye tagterrasse, er det som sagt vigtigt, at du vælger gode materialer, til den rigtige pris. Der findes mange forskellige trætyper, så det er med at undersøge dem alle grundigt, før man vælger træet til sin nye tagterrasse. Alt efter dit budget og hvilket look du ønsker, din tagterrasse skal have, kan du vælge mellem mange forskellige trætyper. Du kan for eksempel vælge en tagterrasse i trykimprægneret træ. Dette er en relativt billig og let løsning, der hvis behandlet godt kan holde i mange år. Dette kræver god pleje og behandling med træbeskyttelse mindst hver andet år. Trykimprægneret træ er en rigtigt populær løsning, som mange gør brug af, når de skal have lagt tagterrasse.

Tænk over designet

Design og trætype går hånd i hånd. Når du skal have bygget en ny tagterrasse, er det vigtigt, at du tænker over, hvilket design og udseende din tagterrasse skal have. Nogle trætyper kan sættes i forskellige mønstre, mens andre skal stå for sig selv. Der er mange muligheder når det kommer til design, så her er det bare med at slå sig løs og lade fantasien gøre arbejdet. Nu er du godt klædt på og helt klar til at skulle designe din nye tagterrasse til en god og fornuftig pris! Held og lykke.