Breaking News

Opnå nye højder indenfor boligindretning

https://casanovafurniture.dk/produkter/1334-fritz-hansen/

Uanset hvor man befinder sig i livet, eller hvilke ting der motiverer én i hverdagen, så finder de fleste en ro ved at beskæftige sig med simple ting. Simple ting som at vælge inventar til sit hjem. Inden indretningsprocessen begynder, har man dannet sig nogle forventninger, om hvilken stil man vil stræbe efter. Der er mange muligheder. Skal det være tætpakket med alle yndlings design? Skal det være bæredygtigt og minimalistisk, hvor man kun benytter ting, der er nødvendige i dagligdagen?

Balancegangen mellem simpelt og eksklusivt

Mange bestræber sig på det simple udtryk. Så simpelt at det nærmest er minimalistisk, men der er stadig plads til smukke pyntegenstande og lidt ekstravagant inventar. Hele indretningen behøver ikke koste en formue, man kan sagtens kombinere nyt og brugt og tilmed billigt og dyrt. Nogle gange skal der blot ét enkelt dyrt møbel til, for at skabe det ønskede blikfang og den eksklusive stil. Designermøbler har eksempelvis prydet danske hjem i generationer. Flere store møbeldesignere er stadig i fuldt sving med at få deres nye designs eller gamle og forbedrede klassikere hjem i de private stuer og køkkener. Siddemøbler er ofte et sikkert valg, og de findes i alverdens udformninger. Fritz Hansen stol er klassiske, elegant og tidsløse.

https://casanovafurniture.dk/produkter/1334-fritz-hansen/

Designermøbler er ikke blot smukke og eksklusive, de kan også nemt være en investering

Stole og møbler designet af Fritz Hansen og andre møbeldesignere falder ikke nødvendigvis i værdi. Man har før hørt om nogle, der har gjort et genbrugsfund af et gammelt designermøbel og fundet ud af, at den havde betydeligt mere værdi end først antaget. Eller at man har arvet et møbel fra sine bedsteforældre, som de måske i sin tid købte for 7.000 kroner, men nu kan være 30.000 kroner værd fordi det er en model der ikke længere produceres. Uanset situationen vil designermøbler, modsat mange andre møbler, som minimum beholde sin værdi. De ny fremstillede stole fra Fritz Hansen har bibeholdt det klassiske look, men mange har også fået et strejf af nutiden. Designet er generelt det samme, helt identisk. Det er indimellem blot materialet i enkelte dele af møblet der optimeres eller udskiftes. Fritz Hansen har gennem tiden samarbejdet med nogle af tidens største møbeldesignere, hvoraf ikoniske møbler er kommet.

Designermøbler fungerer ligeså godt på arbejdspladsen, som de gør i de private hjem

Designermøbler er en stor del af indretningen i mange danske hjem. De helt ikoniske møbler pryder sågar i udenlandske hjem. Udover møbler er lamper og andre designervarer i høj kurs. De pryder efterhånden både de private hjem, men også erhvervslokaler. Flere firmaer gør en ære i at skabe et arbejdsmiljø, der motiverer de indsatte til at yde ekstra. En nydelig og eksklusiv arbejdsplads er ofte en fremragende start. Ikke nok med at det motiverer de ansatte, så gøre det også et godt indtryk på kunderne. Det skaber tillid, når der er styr på enhver detalje, alt lige fra den optimale kundeservice, god kemi mellem leder og ansatte og endeligt et troværdigt billede af arbejdspladsen ud ad til.