Breaking News

Laserprinteren, et kendt og elsket værktøj

laserprinter

Den har eksisteret i mange år, laserprinteren, og der har været mange holdninger, næsten religion i forhold til den, for skal man vælge den, er kvaliteten på det printede god nok, og hvor meget kan den printe før der skal skiftes toner.

Hvilket papir kan den tage, er det kun A4, eller er der muligheder for andre formater, hvad har den af egenskaber?

Sagen er dog den, at laserprinterne er blevet billigere, samtidig med at billedkvaliteten er blevet bedre, det lyder utroligt, men det forholder sig faktisk sådan.

Derfor kan der være indlysende grunde til at vælge en laserprinter, specielt hvis du printer meget, eller har et uopfyldt behov for det.

En laserprinter er en god investering på den lange bane

Hvis du skal printe meget, så er en laserprinter en rigtig god idé, både fordi den er hurtig, men også fordi den ikke koster så meget pr. printede side som andre printere, hvor det er sådan at hvis du kan forudse at du skal printe meget, så skal det være en printer der både er effektiv, men også billig i drift.

Der hvor du sparer, det er i forhold til for eksempel i farveprinter, altså den slags der bruger blæk til at printe med, fordi laserprinteren formodes at være dyrere at købe, men billigere at printe på i længden.

Prøv at kigge på https://redofficescanofficeshop.dk/elektronik-1/printere-1/laserprintere.html, hvor du kan finde talrige printere og tilbehør.

Du kan også vælge at din laserprinter skal have forskellige andre egenskaber, skal den også kunne scanne og kopiere, hvor specielt scanneren er praktisk hvis du skal skrive på et print og sende det elektronisk til andre.

laserprinter

Det vigtige er dit behov når du vælger printer

Det er nemt at sige at du bare skal vælge den største der kan det hele, men hvis du ikke har brug for det, så er det sådan lidt bizart at have en maskine der har kostet en masse, og kan det hele, men du bruger det hele.

Det kommer også an på om du køber ind til privat brug eller til kontoret, her er der måske forskel i volumen der skal printes, og hvad du har behov for at kunne gøre med maskinen.

I dag kan det også lade sig gøre at få en trådløs printer, det virker på den måde at den ikke køre via et kabel som i de gode gamle dage, men i stedet kan køre via Wi-Fi eller Bluetooth/NFC, så du kan flytte rundt på printeren efter behov og behag.

Hvad angår selve prisen, så kan en hæderlig laserprinter erhverves for så lidt som 600-700 kr., og hvad angår en øvre pris, så er der nærmest ikke nogen grænse, men et godt bud på noget af en god kvalitet i den absolut øvre liga vil være omkring 7.000 kr. – 8000 kr., men så kan den også det hele, og kan betjene op til 10 personer.

Hertil kommer naturligvis tonere til printeren for at få den til at kunne printe, de koster også lidt, men det er peanuts i forhold til selve maskinen.