Breaking News

Køb et fadølsanlæg

fadølsanlæg

Sol, sommer og hænge ud ved baren til et godt og velskænket glas fadøl. At samles omkring baren og nyde et glas frisktappet fadøl er bare hyggeligt. Godt øl er altid godt, og så har det den behagelige bi-effekt, at det fungerer som et socialt samlingspunkt. 

Fadølsanlæg kan enten lejes eller købes. Der er fordele ved begge dele. Hvis du ret hyppigt har gæster derhjemme, eller I på arbejdspladsen ret tit holder fredagsbar eller fester, så kan det faktisk godt betale sig at købe et anlæg fremfor at leje det. Desuden er det meget nemmere at have sit eget. 

Hvilke fadølsanlæg kan man købe? 

Der findes flere forskellige fadølsanlæg, der er velegnede til at bruge derhjemme, på kollegiet eller på en arbejdsplads. De kan være designet forskelligt, og de kan have enten en eller to taphaner. Det er meget passende. Der kan være forskel på anlæggenes kapacitet, men generelt kan man sige, at du med en hane kan tappe cirka 30 liter fadøl i timen, og med to haner kan der tappes op til 50 liter i timen. De stærkere anlæg kan klare op til 90 liter i timen med to taphaner – det er perfekt til de meget tørstige gæster. 

Du kan se nogle forskellige modeller af fadølsanlæg til privat brug eller til arbejdspladsen her på https://tapshop.dk/. Her kan du også se, at nogle er med CO2 kulsyreflasker, og andre kører med en luftkompressor. Med den sidstnævnte løsning behøver du ikke at tænke på at skifte kulsyreflaskerne ud. Det er ret nemt. 

Når du har dit eget fadølsanlæg, så er det bare at købe de fustager, du skal bruge, så er du godt kørende. Du kan vælge de øltyper, som du gerne vil have til festen. Det virker ret pro. Når du eller en anden glad amatørbartender har lært kunsten at skænke et godt glas fadøl med den rette mængde skum på toppen, så er der linet op til fest og hygge. 

Fadølsanlæggets egenskaber 

Et fadølsanlæg har for det første den egenskab, at det kan levere frisktappet fadøl, som har den rette mængde brus og skum. Øllet kan fås i mange varianter, og det smager lige så godt som det, du kan købe på en bar ude i byen. 

Hvis du flotter dig og køber et anlæg, som har en køler, så kan du servere iskoldt fadøl til din fest eller anden sammenkomst. Det er bare toppen. 

Som samlende element ved en sammenkomst er fadøl helt eminent. Hvis du har en bar at servere øllet fra, så vil der typisk altid være en gruppe mennesker, der hænger ud der. Man snakker bare bedre over et glas fadøl. 

Desuden er hyggefaktoren ret høj for fadøl. Stemningen bliver lidt mere casual, når det er fadøl, der serveres. Promillen behøver ikke at være særlig høj, for at stemningen bliver i orden. Det er mere konceptet omkring fadølsanlægget og baren, der sætter den gode og afslappede stemning. Du får mange hygge-point med helt fra starten, når du er vært med et fadølsanlæg.