Breaking News

Knivmagnet med unikt og eksklusivt udseende 

Knivmagnet i træ

Kan du godt lide at være unik i din indretning eller er du vild med produkter af kvalitet, som passer ind i en enhver æstetik og er et rigtig godt stykke håndværk, som samtidig kan være praktisk. Hvis du går op i madlavning og samtidig er stolt af dine madlavningsknive, så kan se nemt komme på display med denne knivmagnet. Du får et helt unik stykke håndværk, som er håndlavet og hvor der er tænkt på selv den mindste detalje. Hvad betyder det spørger du måske? Det betyder blandt andet, at anvendelsen af knivene er tænkt ind i designet, således de ikke bliver slidt på samme måde som ved eks. en knivblok. Der er taget højde for en nem anvendelse, fordi knivmagneten vil hænge 3 cm fra væggen, når den er ophængt. For dig, som laver mad betyder det, at dine knive er nemme at få fat i og du skal ikke frygte, at dine knive forværres. Udover dette får du også en knivmagnet med et usynligt ophæng, så der er ingen synlige skruer eller beslag. 

Flot og praktisk 

Der er ingen grund til at frygte, om denne knivmagnet i træ vil passe ind i dit hjem. Knivmagnet gør op med en moderne og mere neutral indretningsstil, samtidig med at den er stilren og stadig kan passe sammen med din æstetik, uanset hvad den er. Så om du bor i en studielejlighed, hvor din æstetik og indretning er meget forskellig, en almindelig lejlighed eller om du bord på en gård kan den kan passe ind i ethvert hjem og personlighed. 

Når du køber en knivmagnet i træ fra Noyer får du en helt unik knivmagnet i ægte amerikansk valnød, med masser af personlighed, da de er håndlavet og derfor er der ikke to, der er ens. Det er lagt ægte kærlighed i produktionen af disse knivmagneter, hvilket også er med til at give det dens unikhed. Det er ikke kun knivmagneterne, som du kan bryde dit hjem med. Noyer sælger håndlavet knive, som også er unikke og heller ikke her er to ens. De har dog stadig samme elegante udseende og kvalitet som knivmagneterne. Derfor kunne det for nogle være oplagt at erhverve sig en knivmagnet og starte sin knivsamling med knive af samme materiale og smukke håndværk, der passer perfekt sammen og derved pryde sin væg med endnu mere elegance. 

Helt unik og samtidig helt universel 

Du kan finde lige den knivmagnet, som passer ind hos dig og til en pris, som føles rigtig for dig. Knivmagneten kommer nemlig i flere forskellige størrelser og deraf også i forskellige priser. Så bor du småt eller er du lige begyndt at samle på knive eller er du f.eks. på SU, så har du den perfekte løsning her til småpenge, hvor du både kan spare bordplads og skabsplads, men også udstille dine knive på en meget elegant og smuk måde og sætte pris på håndlavet og unikt håndværk