Breaking News

Hold varmen på dine fisketure

neopren waders

Er du også en af de engagerede fiskere som gerne bruger mange timer fra tidlig morgen, på at stå i det kolde efterårsvejr og fiske? Så kan det være du skal anskaffe dig et par neopren waders.

En del lystfiskere starter måske i det små. Det kan være at man i løbet at sommeren tager på en par fisketure med en god ven eller måske sin familie. Men der er også en del af dem der ender med at finde en enorm ro og værdi i at stå i naturen og i havet og bare være i nuet. Dem som elsker det, får tit også lyst til at udvide fiskesæsonen lidt.
Hvis du fisker meget om sommeren, og typisk gør det fra kysten så ejer du måske nok et par waders som du er rigtig glade for i sommermånederne. Men den slags waders vil du nok være knap så tilfredse med hvis tog dem på i oktober måned, her skal der et par neopren waders.

mand i waders

Neopren waders er din bedste ven mod kolde temperaturer

Det danske efterår og det tidlige forår, har en lang tradition for, her i Danmark, ikke altid at være lige varmt. Det er ikke ualmindeligt at man oplever frost, blæst og nedbør. Der kan de fleste nok genkende at det kan være en kold fornøjelse at gå udenfor en dør. Og når det kommer til havet og kysterne er det ikke bedre. De danske have er nemlig også et godt stykke tid om at varme op, og derfor er det ekstra vigtigt at have et par waders, hvor du kan holde varmen, ellers kan den hyggelige fisketur lige pludselig blive til en kold og ubehagelig oplevelse. Så noget af det bedste du kan gøre for dig selv, hvis du gerne vil begynde at fiske om efteråret, og måske også i det tidlige forår, er at anskaffe dig et par neopren waders. Neopren waders har nemlig den fantastiske egenskab at den kan holde dig varm. Det sker ved at neopren waders er enormt gode til at isolere dig mod de kolde vandtemperaturer.

Komfort er også vigtigt

Neopren waders kan mange gode ting, vigtigst af alt sørge for du er varm. En ulempe ved neopren waders, er dog at de ikke altid er lige komfortable at gå rundt i en hel dag. Det har noget at gøre med at de ofte er noget tykkere end åndbare waders, derfor kan dine neopren waders føles mere stive og knap så fleksible at gå rundt. En måde at komme komforten til livs på, er ved at ofre lidt ekstra penge på dine neopren waders. Hvis man køber de alle billigste kan man måske blive skuffet over komforten. Så i sidste ende handler det nok om at gøre op med sig selv, hvor meget tid man kommer til at gå rundt med dem på. Står man i en situation, hvor man ved man kommer til at bruge rigtig mange timer på at fiske om efteråret og foråret, så er de ekstra kroner i sidste ende givet ret godt ud, hvis det gør det behageligt at fiske.