Breaking News

Har du brug for totalentreprise eller hovedentreprise

hovedentreprise

Skal du bygge til, renovere eller bygge nyt, så er der mange regler at forholde sig til. Mange papirer der skal være styr på, kontakt til flere forskellige håndværkere, og meget mere. I mange tilfælde kan det betale sig at benytte sig af hovedentreprise eller totalentreprise, men hvad er forskellen egentlig, og hvad koster det?  

Det er nogle af de spørgsmål som de ofte modtager hos Egerbyg, derfor har de også lavet en FAQ på deres hjemmeside egerbyg.dk/hovedentpreprise/, hvor de forsøger at besvare de spørgsmål, som de hyppigst oplever at få fra kunderne.  

Spar penge med en hovedentreprise 

Som altid er det sådan, at jo mere du selv kan lave, jo mere kan du ofte også spare. [Linjeskift til tekstombrydning]Ved en hovedentreprise ligger det store arbejde for dig i selve forberedelserne, at finde en arkitekt, at søge byggetilladelse, hyre og indhente tilbud fra håndværkere osv. Når du først har gjort dette så tager hovedentreprisen over og sørger for at strukturere arbejdet gennem hele projektet. Her kan der også være mange penge at spare, da det ofte gør, at du kan undgå større fejl, pga. manglende kommunikation mellem de forskellige håndværkere. Egerbyg har stor erfaring med at strukturere og koordinere byggeprojekter, og derfor kan du trygt stole på dem i hele processen. 

Hvad koster hovedentreprise? 

Ofte kan det være svært at få en pris fra håndværkerne, men hos Egerbyg går man op i at alt skal være så gennemsigtigt som muligt, derfor er der en fast pris på håndværkerne, og ved en større hovedentreprise vil du altid modtage en kontrakt. Prisen afhænger selvfølgelig af projektets størrelse, og hvor meget rådgivning du konkret har brug for, men hos Egerbyg undgår man gerne overraskelser i prisen, så du kan regne med at det tilbud, du får fra starten holder.  

Vælg en virksomhed med stor erfaring 

Når du skal bygge om, renovere eller bygge nyt, så handler det ofte om rigtig mange penge. Måske har du taget et lån, eller det kan være flere års opsparing, du vælger at bruge, så det er vigtigt, at din investering er i gode hænder. Derfor er det en fordel at vælge en virksomhed, der har mange års erfaring med total- og hovedentreprise, hvor du også kan finde positive udtalelser og kundeanmeldelser på nettet. Det er nemlig et godt tegn på, at det er en virksomhed, der ved, hvad de laver, og har styr på tingene.  

Egerbyg har eksisteret siden 2007, og har modtaget flere priser, bl.a. som årets håndværker og Gazelleprisen. 

Udnyt et godt netværk 

Ingen kan alt, men sammen kan vi meget. Det udtryk kender du helt sikkert, og når der skal bygges nyt eller renoveres, er der ofte mange folk inde over. [Linjeskift til tekstombrydning]Har du ikke selv det rette netværk, kan du drage fordel af Egerbygs mange samarbejdspartnere, ansatte og et professionelt netværk.  

Ofte er mundtlige anbefalinger langt mere værd end skrevne, og en virksomhed der går op i et godt ry vælger selvfølgelig kun samarbejdspartnere på samme niveau.