Breaking News

Forbedr kontorproduktiviteten med akustiskpaneler

akustikpanel

Overdreven støj er et almindeligt problem på enhver arbejdsplads. Medarbejdere, telefoner og endda kontorudstyr kan forårsage støjforurening, der kan forstyrre den daglige arbejdsaktivitet og bremse produktionen. Støj er ikke kun en distraktion, det kan også have skadelige virkninger på kroppen.

Støjende arbejdsmiljøer kan udløse uønsket stress, angst, høretab og endda forårsage aggression. Vi er nødt til at gøre alt, hvad vi kan, for at forhindre forstyrrelser og skadelige bivirkninger. Ved blot at tilføje et akustikpanel og fliser til dit kontor kan du opnå et mere behageligt lydniveau, hvilket resulterer i et sundere sted at arbejde.

Der er flere måder at tilføje akustiske løsninger til et kontormiljø, som på samme tid er æstetisk tiltalende og funktionelle. Her nogle måder at inkorporere et akustiskpanel på arbejdspladsen.

akustikpanel

1. Vægfliser

Akustikpaneler er en enkel måde at sænke støj til et acceptabelt niveau, hvilket giver et mere behageligt arbejdsmiljø. Fliser i fuld højde, der er monteret på indvendige vægge, holder den udvendige støj uden at absorbere indvendig støj, hvilket skaber en mere støjsvag arbejdsplads. Moderne vægpaneler behøver ikke at være almindelige og kedelige. Forskyd farverne og størrelserne for at give et kunstnerisk udsagn, eller brug en ensfarvet farve til en fantastisk kulisse. Du kan eventuelt finde inspiration på traefolk.dk.

2. Mura fliser

Tilføj lydabsorption til dine vægge, mens du tilføjer tekstur med akustiske panelfliser. Fås i flere forskellige farver, disse paneler er inspireret af naturen og tilføjer fantastiske 3D-designmønstre til dine vægge.

3. Geometri fliser

Opret visuelt inspirerende designs med akustiske panelgeometri-fliser. Disse alsidige fliser kan skabe subtile accenter eller fantastiske mønstre ved at skifte farve og placering. Du kan nemt gøre din vægplads til et kunstværk. Dette produkt er meget let at installere ved hjælp af et skræl- og pinddesign. Fjern blot bagsiden og læg dem på væggen.

4. Partitionssystemer

Partitionssystemer tilbyder en anden æstetisk tilgang til forbedring af lydkvaliteten på en arbejdsplads. De er fritstående og kan tilsluttes via samlinger for at skabe mere imødekommende arbejdsområder og fås i flere forskellige farver. Disse partitioner reducerer lyden og giver mulighed for mere fleksibilitet og arrangementsmuligheder. Disse omkonfigurerbare systemer kan hurtigt adskilles og pakkes fladt for nem opbevaring.

5. Loftpaneler

Akustiske loftsafskærmninger er frit hængende og kan hænges i enhver højde. Bafler kan bruges, når et rum er meget stort, og vægpladsen er begrænset. Baflers øgede overfladeareal er en af hovedårsagerne til, at de bruges i store rum.

6. Placering af lydpaneler er vigtig

På trods af hvad du måske er blevet fortalt, betyder placeringen af dine paneler mindre end den mængde panel, du introducerer i dit rum. Nøglen er at ikke behandle dit værelse. Kontakt din lydkonsulent for at bekræfte målrettede dækningsbeløb, der er passende baseret på dit rums størrelse, form og overfladestruktur.

Nogle sidste ord

Fra æstetisk tiltalende design til brugervenlighed er et akustikpanel løsningen på støjforurening på dit kontor. Fordelene ved akustiske vægpaneler er normalt usete, men hvis medarbejdere konstant distraheres, er der en god chance for, at en akustisk løsning kan være en fordel for din bundlinje.