Breaking News

Få nye smukke bordben til dit plankebord

bordben til plankebord

I et hjem er der ofte områder, hvor hele familien samles. Det kan være i sofaen, men i langt de fleste hjem er det omkring spisebordet i køkkenet. Her spises de mange måltider, og det er her, man som familie bliver samlet og får snakket om alt mellem himmel og jord.

Derfor skal der også være god plads omkring spisebordet. Er man en familie endnu mere plads. Det kan man få med et plankebord. Et spisebord skabt af nogle store planker, som ofte er lakerede på en særlig vis, så de kan holde til hverdagens brug.

Til et sådan plankebord skal der selvfølgelig også være bordben. Bordben til plankebord er ikke irrelevant for det samlede udtryk, og der er mange muligheder, som alle har hver deres unikke udseende.

Har du et smukt plankebord, eller planer om at få et, så kan I købe bordben til plankebord på https://hofstrawagner.dk/.

bordben til plankebord

Et helt nyt look med de nye ben

Plankebordet i sig selv har et meget rustikt og nordisk udseende. Træet, som plankerne er af, er et naturmateriale, og fordi det er så stort og urørt vil udtrykket være rustikt. Det kan være et meget stort møbel, man pludseligt skal have plads til, men her kan benene hjælpe med at lette lidt.

Med et tyndere metalstel vil det virke en del lettere i rummet, og dermed også ikke virke så stort. Har man derimod et meget stort rum kan man med fordel vælge et stort mørkt stel, for så bliver bordet en slags magnet i midten af rummet.

Et meget stort bord, som tiltrækker og opfordrer til hygge og samvær. Det gør sig også gældende, hvis man bordben af træ. Så går materialerne i ét med hinanden, og dermed skaber en helt ny dimension.

Et fuldt træbord oser af hygge og ro, og dette vil være essentielt i et orangeri eller i et sommerhus, hvor hverdagen er langt væk.

 

Mange lækre materialer og udtryk

Indretningen i de danske hjem er vigtige, og det er noget, som mange lægger et stort fokus på. Derfor skal de også være et marked, som passer til efterspørgslen. Det betyder, at der skal være mulighed for at udtrykke sin egen stil, og det kræver en stor mængde af produkter.

Dette gælder også bordben til plankebord, der som tidligere nævnt, er en vigtig del af de store spiseborde. Bordbenene til bordet købes for sig selv, og der er et hav af muligheder at vælge i mellem.

Der er først og fremmest formen på benene. Nogle er et helt stel, mens andre modeller er enkelte særskilte ben. Her kan man få et lidt tungere udtryk, mens det også er muligt med et helt spinkelt look, på trods af den store bordplade.

Dernæst er materialet vigtigt. Alle bordbenene har ”fødder”, som er skånsomme overfor de gulve, som de skal stå på. Selve benet kan dog være lavet af både metal og træ. Metalbenene kan fås i forskellige farver og lakeringer, mens træbenene hovedsageligt er svagt behandlet for holdbarheden. De fremstår derfor helt naturlige.