Breaking News

Er du til striber og høj kvalitet?

Hvis du er til en tøjstil med striber og tøj med høj kvalitet, så kommer du ikke uden om et ikoniske danske design – nemlig design fra Nørgaard på Strøget.

Historien om Nørgaard

Butikken Nørgaard på Strøget blev startet af Mathias M. Nørgaard, som oprindeligt solgte sørgetøj i butikken.

Siden købte sønnen Jørgen Nørgaard butikken af sin far i 1958, men ændrede konceptet til en ung og moderne butik med tøj til kvinder.

Butikken er i dag fortsat ejet af familien Nørgaard, da Jørgen Nørgaards søn, Mads Nørgaard, i 1986 åbnede butikken ved siden af sin fars butik. I dag er butikkerne lagt sammen, og der sælges mode til både mænd og kvinder under samme tag fra både egne og andre brands. Endvidere er der kommet en børnekollektion til med Mads Nørgaards egen børnekollektion og andre brands, der tilbyder tøj, sko og tilbehør til de små mennesker.

Verdenskendt design

Mads Nørgaards første kollektion var udelukkende en herrekollektion, men han har siden lavet en kvinde- og en børnekollektion i det kendte design med striber, rene linjer og et moderne udtryk.

Navnet Nørgaard er ikke kun kendt i Danmark. Kollektionerne sælges nemlig i dag i det meste af verden.

Målgruppen er bred og henvender sig både til de unge og ældre fra alle samfundslag.

Med Mads Nørgaards fire kollektioner – sommer, efterår, vinter og forår – kan du være sikker på at finde noget specielt, som understreger netop din personlighed uanset din alder.

Nørgaard på Strøget bluser

En klassiker som er gået igen er #101 T-shirten, som blev designet i 1967 af Jørgen Nørgaard.

Den klassiske #101 T-shirt, er i dag en fast del af mange kvinders hverdagsgarderobe. Den har en helt perfekt pasform, som aldrig går af mode, og den populære bluse kan hurtigt styles med alt fra jeans og bukser til nederdel eller også en ærmeløs kjole for et spændende look.

T-shirten, som i dag er et dansk design-ikon, er perfekt til alle sæsoner og kan bruges år efter år.

T-shirten er en onesize model og det elastiske strik tilpasser sig kroppen og følger kroppens form, uanset hvilken størrelse du er.

T-shirten er strikket og syet i Danmark af 100 % bomuld i certificerede BCI-garner (better cotton initiative).

#101 T-shirten har ikke ændret sig siden 1967 udover farverne, som skifter fra sæson til sæson.

Den langærmede T-shirt fås i øvrigt i to forskellige længder, i tre forskellige slags striber i og i alle regnbuens farver.

Striberne holder

Selvfølgelig kommer der nye designs hvert år, men der er klassikere, som går igen i kollektionerne. Her er striberne ikke til at komme uden om – hver sæson dukker de op i nye varianter og farver og på nye styles.

Åben for nye ideer og nye talenter

Hos Nørgaard tænker man fremtid, støtter nye brands og inviterer nye talenter indenfor, når det er muligt.

Også områderne performance, designsamarbejder, kunst, live musik og udstillinger er noget, som vægter højt hos Nørgaard, og som bliver inviteret indenfor.