Breaking News

Drømmer du om fyldige smukke vipper?

kunstige øjenvipper

Hvis man har fulgt lidt med i modebilledet, ved man at lige nu er noget af det hotteste fyldige bryn og vipper, med et naturligt look. Det kan også være man som mange andre ikke er så heldig at være født med de fyldige lange vipper, men så er der jo heldigvis mange måder man kan løse det på, og ende ud med et rigtig flot resultat.
Mange har længe brugt mascara som en måde at få smukke vipper på, men her på det sidste er dukket en række andre alternativer op som ingen mascara kræver, og som giver et rigtig flot resultat,

Kunstige vipper eller vippeserum?

Mange vælger at de ønskede vipper ved at gå til en professionel og få lavet kunstige vipper. Der er udviklet flere metoder så man ender med et rigtig fint og naturligt resultat, men det er ikke en billig løsning, hvis man ønsker et pænt og naturligt resultat, så det er de færreste der har råd til at holde det vedlige vipperne på denne måde.

Vippeserum er et alternativ som selv den studerende på SU kan være med på, der findes rigtig mange forskellige slags vippeserum her er et eksempel på et produkt: https://nrkosmetik.dk/products/semilac-vipper-serum

Vippeserum er et flydende produkt man påfører med en pensel der hvor øjenlåget og vipperne mødes, det fleste vippeserummer skal påføres to gange om dagen, og efter 4-6 uger vil man typisk kunne se resultatet. Resultatet varierer selvfølgelig alt efter hvilket produkt man køber, men mange oplever at have fået længere, tykkere, tættere og dybere farvede øjenvipper.
Mange vælger vippeserum frem for kunstige øjenvipper, da det giver et meget mere naturligt look, da det jo er dine egne øjenvipper, en del gør det også for at undgå at ødelægge sine egne vipper, da limen til at påføre kunstige vipper kan være hård ved nogles naturlige øjenvipper.

vippe serum

Find det rigtige vippeserum til dig

At finde det rigtige vippeserum til dig, kan være næsten lige så svært som at finde den rigtige mascara. Der er udviklet et hav af produkter som er meget svingende i både pris og kvalitet.

Der er et par ting man kan starte med at tage udgangspunkt i når du skal finde et vippeserum som, passer til dig.

Nogle vippeserummer er udviklet til at give dig lange og fyldige vipper i løbet af korttid, der kan i nogle tilfælde være brugt ingredienser som for nogle med særlig sarte øjne kan opleve irritation, men til gengæld i løbet af nogle uger stå med helt fantastisk resultat.

Hvis du har sart hud og øjne, kan det være en ide at vælge et vippeserum som kun er lavet på naturlige ingredienser. Her skal man væbne sig med lidt tålmodighed, det tager længere tid, og man skal også gøre sig klar på at man ikke er garanteret en total forvandling af ens vipper. Da det er naturligt, er det forskelligt fra person til person hvordan ens vipper tager imod det.

Vippeserum findes ligesom mascara i næsten alle prisklasser, så det er også en overvejelse man kan gøre sig. Et godt tip er i hvert fald at prøve sig frem og så se hvordan du reagere på de forskellige muligheder.