Breaking News

Det bedste foder til din bedste ven

Dansk produceret kornfri hundemad

Hunden er menneskets bedste ven, de er kærlige og loyale, og selvfølgelig fortjener den derfor det bedste hundefoder, der findes. Hundemad findes i tusindvis af forskellige mærker, men det er vigtigt at kigge på indholdet.  

Uanset hvilken race eller størrelse hund man ejer, så har de brug for en næringsrig kost for, at de kan trives. Hvis man vil have den sundeste hund muligt, er det vigtigt, at hundemaden indeholder alle de vitaminer, mineraler og makromolekyler, den har brug for. 

Ved at give hunden det mest optimale foder, får man også en mere energisk og legesyg hund, som hele familien kan nyde. Når hundens kost er i top, kan hundens krop og hjerne også fungere på et højere niveau. Om man går til normal hundetræning, agility eller polititræning, så kan det bedste foder forbedre resultaterne. 

Sundhed og behag 

Hundens kost har stor indvirkning på dens sundhed. Nogle hunde, ligesom mennesker, har forskellige behov i forhold til hvad maden skal og skal ikke indeholde. Nogen hundemaver er overfølsomme for korn, som kan føre til diarré eller udløse allergier. Derfor er det en fordel at undersøge hundemad, der netop ikke indeholder korn.  

Derfor kan det være en fordel at investere i Hike kornfri hundemad, eksempelvis på https://www.hike.dk/. Når man vælger Hike, får man alt det gode fra den originale opskrift, men man undgår korn i hundemaden, så ens hund har en mere behagelig tilværelse. Desuden kæmper mange hunde med overvægt, men ved at vælge Hike bliver dette ikke et problem, da sammensætning af maden er helt speciel og imødekommer dette problem. 

Dansk produceret hundemad i kvalitet 

Hvis man går op i sin hunds kost, er man villig til at give lidt ekstra, for at sikre sig, at hundemaden er sund og i god kvalitet. Ved at vælge dansk produceret kornfri hundemad, får man hundemad, der er produceret under gode forhold, og så er man også sikret de gode råvare, vi kender fra Danmark. Desuden, når man vælger Hike, får man dansk produceret kornfri hundemad, hvor kontrollen og sikkerheden af maden er i top.  

Desuden, når man vælger dansk produceret kornfri hundemad, er der en del transport i produktionen af hundemaden, der bliver taget ud af ligningen. Derfor hjælper man også klimaet, ved at vælge hundemad, der er dansk produceret. Derfor kan man vælge hundemad, som man kan købe med god samvittighed. 

Mange smagsvarianter at vælge i mellem 

Når ens hund har allergi overfor korn, betyder det ikke at deres foder behøves at blive kedeligt. Dansk produceret kornfri hundemad findes i mange smagsvarianter, så der findes noget til enhver smag. Så hvis ens hund er lidt kræsen, så er der en masse at vælge imellem, indtil man finder den rette variant. 

Desuden findes der også specielt kornfri foder til hvalpe og senior hunde, så foderet også opfylder deres specielle behov. Der findes også varianter til hunde på diæt og til de aktive hunde, der kræver lidt mere energi. Og hvis ens hund er overfølsom overfor andre ingredienser, findes der også en sensitive version.