Breaking News

Denne emballage skal du have til forsendelse

pakker

Hvis du er selvstændig og skal sende pakker, så er det vigtigt, at du har det rigtige emballage at gøre det med. Men hvad er det lige præcis, man skal bruge? Det kan du læse mere om i denne artikel. Læs med, og bliv klogere!

Papkasser

Det er naturligvis først og fremmest vigtigt, at du har papkasser til at sende i. Hvis du vil være rigtig god, så skal du selvfølgelig vælge nogle, der ikke er skadelige for miljøet. Det kan desuden sende en positiv besked til modtageren af pakken, og det kan give dig ekstra point. Det er klart noget, du bør overveje som selvstændig. Du kan finde miljøvenlige papkasser på https://www.pack2.dk/.

Strækfilm

Hvis du har en masse varer, der skal opbevares på en palle, så kan det være smart at vikle det ind i noget strækfilm. Dette sørger for, at alt bliver holdt på plads lige, hvor det skal være. Det sørger samtidig for, at der ikke kommer en masse skidt ind mellem produkterne, så dine varer bliver også holdt rene, mens de står på lageret. Det er noget, der er smart. Det kan altså både hjælpe dig til at holde varerne på plads samt at holde dem rene.

Bobleplast

Det kan være en god idé at bruge bobleplast, når man skal sende noget. Det kan det naturligvis, fordi det beskytter det, man sender. Det er ikke kun keramik og porcelæn, som det er smart at beskytte med bobleplast. Du kan også bruge bobleplast, når du vil sørge for, at en bestemt varer ikke skøjter rundt i en papkasse. Bobleplasten har altså to funktioner, du kan bruge den til.

forsendelse

Tape

Når du skal sende noget, så skal du bruge det tape, der hedder pakketape. Det er noget tape, der er langt mere holdbart end den gennemsigtige tape, du er vant til at se. Det nytter jo ikke noget, hvis din pakke går op under forsendelsen, så det er helt essentielt, at du sørger for at lukke den godt til med pakketape.

Snor

Det kan også være, at du under visse forsendelse skal bruge snor. Det er i hvert fald noget, du kan overveje, hvis det synes nødvendigt.

Kassefyld

Du kan også bruge det såkaldte kassefyld, hvis du vil sørge for, at en given varer ikke skøjter rundt i kassen. Det kan være et smart alternativ til bobleplast, fordi det er mindre skadeligt for miljøet, da det ikke er fremstillet i plastik.

Gaveindpakning og silkepapir

Hvis du skal sende noget, der er lidt finere, så kan du med fordel benytte dig af gaveindpakning og silkepapir, når du skal sende noget. Det får produktet til at fremstå mere eksklusivt, så hvis det er dét, du er ude efter, så kan du med fordel bruge dette til din forsendelse.

Paprør og tubes

Hvis du f.eks. skal sende en plakat, så gør du dig klogt i at have et paprør eller en tube til at sende det i. Det er klart den bedste måde at sende det på.