Breaking News

Camping ferie i Østjylland

Camping Østjylland

Vi har allesammen brug for en pause nogle gange, og med det en ferie. For nogle er den bedste form for pause eller ferie, at være derhjemme i sine trygge og vante rammer, mens det for andre er det at komme væk fra hjemmet og ud at opleve noget nyt, det allerbedste ved ferie. På den måde er det forskelligt, hvordan vi slapper af.

Men næsten alle vil være enige med, at en god ferie ude, med enten familie eller venner, er noget man ser frem til. Med det, kan camping være mange ting. Nogle tænker sovepose under åben himmel i fjeldene, og andre tænker på stor autocamper på en campingplads. Det er fra den ene ende af spektret, til den anden, med alt det imellem. Men uanset hvad, er det oftest noget som foregår uden for de store byer. Her er Jylland især et perfekt sted for rigtige mange campingsteder, og camping forme.

Med camping Østjylland kan du vælge imellem mange forskellige steder, og måder, at campere. Med Bryrup Camping, kan du vælge imellem flere forskellige former af campinghytter, så der kan være plads til alle, både børnefamilier og vennegrupper. Bryrup Camping ligger intet mindre end 20 km syd fra Silkeborg. Det betyder at de store byer som Århus, Skanderborg og Horsens ligger tæt på. Dermed er der også kun kort afstand til mange attraktioner og aktiviteter. Der er altså en god kombination af skøn natur, aktiviteter, byer og kultur.

Singlecamping

Bæredygtig ferie

Udover det er Bryrup Camping blevet tildelt et certifikat på at det er en bæredygtig campingplads. COD, eller Camping Outdoor Danmark, er en brancheforening, som har lavet Greenstay Denmark, der er baseret på FN’s verdensmål. Altså en organisation med klimaet i fokus. Med Bryrup Camping, vælger du altså en grøn og miljøvenlig måde at campere og holde ferie på. De fem mål som der bliver lagt vægt på er:

  • Rent vand og sanitet
  • Bæredygtig energi
  • Ansvarligt forbrug og produktion
  • Klimaindsats
  • Livet på land

Nogle af de ting som Bryrup Camping gør for at følge de mål, er blandt andet et stort solcelleanlæg, rengøringsmidler som er miljømærket, LED-lys, sortere affald, muligheder for at tappe koldt drikkevand, så der ikke sælges og købes vandflasker. Udover det bruges der så mange miljømærkede metoder og produkter som overhoved muligt.

Pakketilbud

Du kan vælge imellem forskellige feriepakker som en mulighed hos Bryrup Camping. Der er pakker som varer en weekend, nogle en uge og andre uden nogen bestemt tidsbegrænsning. Der er også sommer og efterårs pakker. I sommerpakken er der fokus på sommer aktiviteter som for eksempel badning. Andre pakker har mere aktive ting, som blandt andet havkajak ture. Der er lige så forskellige slags hytter og huse, som der er forskellige slags ferier og pakketilbud. Nogle er lavet med fokus på børnefamilier, og andre med fokus på at være et sted for ældre. Altså burde der også være et sted der passer dig, og den ferie som du gerne vil have.