Breaking News

Blodtryksmålere kan være et godt instrument for dig, som er på keto-kuren

  • Redaktionen
  • 18/02/2021
  • Kommentarer lukket til Blodtryksmålere kan være et godt instrument for dig, som er på keto-kuren
Blodtryksmåler

Flere og flere danskere har i de senere år eksperimenteret med keto-kuren. Dette er en kur, som mange bruger, fordi de ønsker et varigt vægttab.

Ligesom med mange andre diæter, så har keto-kuren både fordele og ulemper. For at holde kontrol med dit blodtryk og sikre din egen sundhed og sikkerhed kan det være nyttigt for dig at købe en blodtryksmåler, som du kan købe her: https://www.homecare.dk/. Læs meget mere her.

Hvad er keto-kur?

Du undrer dig måske over, hvad keto-kuren er? Kort sagt så går det ud på, at man spiser mindre kulhydrater og mere fedt og protein. Folk, som følger denne diæt, spiser ofte minimalt med kulhydrater. Dette betyder, at de for så vidt muligt undgår brød, pasta, ris, kartofler osv. Til gengæld spiser de så mere af andre ting. Typisk vil man spise mere kød, fisk, æg, smør, osv. Nogle spiser også flere grøntsager.

Når man er på keto-kur, så er et af målene at få kroppen i ketose. Dette er en tilstand, hvor kroppen forbrænder fedt i stedet for sukker. Normalt så får vi størstedelen af vores energi fra sukker, som forbrændes. Når man er på keto-kur, ønsker man at indtage så lidt sukker eller kulhydrat, at kroppen i stedet begynder at forbrænde fedt. Dette kan have visse fordele og ulemper.

Det kan være vigtigt, at du holder øje med dit blodtryk, når du eksperimenterer med keto-kuren og ketose. Til dette kan en blodtryksmåler være dig til stor hjælp.

Køb en blodtryksmåler

Hvis du skal i gang med keto-kur, bør du overveje kraftigt, om du skal købe dig en blodtryksmåler. Dette kan du sagtens gøre, og der er derfor ikke så mange undskyldninger.

Du kan købe blodtryksmålere mange forskellige steder. Du kan nemt finde en på internettet, som du så kan bestille hjem. Ofte er en blodtryksmåler ikke specielt dyr. Hvis det er noget, som du vælger at prioritere, vil de fleste kunne få råd til en blodtryksmåler.

Når man eksperimenterer med ketose, kan det være gavnligt at kunne måle niveauet af ketose i blodet. Hertil kan du bruge en blodtryksmåler.

Det er meget nemt at bruge en sådan. Det fungerer ved at laver et lille prik i din finger. Herefter kommer der en dråbe blod, og denne suges ind på den lille strip. Herefter kan du måle dit ketoseniveau.

Vær forsigtig

Det er altid vigtigt, at du passer på dig selv og er forsigtig, når du prøver at tabe dig. Dette gælder også, hvis du gerne vil i gang med keto-kuren. For nogle fungerer keto-kuren ekstremt godt, og dette kan være inspirerende for dig at kigge på. Dog bør du huske på, at alle kroppe er forskellige. Keto-kuren er helt anderledes fra, hvordan vi normalt tænker mad og sundhed, og det er vigtigt, at du er bevidst om dette. Generelt så skal du altid forsøge at uddanne dig selv så meget som muligt indenfor det givne emne, inden du går på kur. Sørg for at læse kilder, som er pålidelige.