Breaking News

3 fordele ved Smartwatch til børn

smartwatch til børn

Vil du gerne kunne følge dit barns færden på gaden og komme i kontakt med dit barn, men er du i tvivl om en mobiltelefon er det rigtige valg for jer? Så overvejer du måske at købe et smartwatch til dit barn i stedet? Men er du i tvivl om, hvad uret egentlig kan, og hvordan det skal bruges? Så læs med og bliv klogere her. Der er nemlig mange gode egenskaber ved et smartwatch – her får du de tre største fordele.

Uret indeholder GPS

Skal dit mindre skolebarn til at cykle alene hjem fra skole? Eller måske alene over til en ven fra klassen? Så er det rart at kunne følge med i, hvor dit barn er henne på gaden. Et smartwatch fra mysmartwatch til børn, indeholder en gps funktion, som du kan sætte op med din mobiltelefon og på den måde kan du altid se, hvor dit barn er henne.

Det er en god måde for både barn og forældre, at lærer at færdes alene. For du kan altid finde dit barn igen, hvis det skulle fare vild. Du kan samtidig også holde øje med, om hvor langt barnet er når det er på vej hjem. Mange forældre er meget glade for GPS-funktionen i deres børns smartwatch, fordi de så via deres mobiltelefon let kan se, hvor deres børn befinder sig henne i verden.

I kan tale sammen via dit barns smartwatch

I dag er smartwatch til børn lavet så smarte, at de kan ringe op til en mobiltelefon og omvendt kan en mobiltelefon ringe op til uret. På den måde kan du og dit barn komme i kontakt med hinanden via dit barns smartwatch. Går du derfor med overvejelser omkring, at købe en mobiltelefon til dit barn, men synes det er en anelse for tidligt, så kan et smartwatch til børn være et rigtig godt alternativ til en mobiltelefon. Du får muligheden for at kunne komme i kontakt med dit barn, uden at barnet for alle de andre funktioner fra en mobiltelefon, som du måske vurderer, at dit barn ikke er helt gammelt nok til endnu.

smartwatch børn

Dit barn lærer klokken at kende

Når dit barn begynder at gå med et smartwatch vil interessen for, at lære klokken formentlig stige ret hurtigt. Det er en god ting at kunne klokken, så kan i nemlig let aftale at en legeaftale for eksempel skal slutte kl. 17, så barnet kan nå hjem til aftensmad. Udover at barnet lærer klokken at kende, er det en god måde at starte med at lære at lave aftaler og overholde dem tidsmæssigt for et barn.

Via GPS-funktionen kan du nemt se, om barnet er på vej hjem til det aftalte tidspunkt. Hvis barnet ikke er det, så kan du nemt ringe barnet op og minde dem om, hvad klokken er, og at det er tid til at vende hjemad. Stille og roligt vil barnet lære at kigge på klokken og få en fornemmelse af tiden i en tidlig alder.